Om oss

Flyttstädning Göteborg

Vår städfirma utför flyttstädning i Göteborg. Vi arbetar även med hemstädning, fönsterputsning, trappstädning, fastighetsskötsel med mera. Söker du en billig städfirma som har god kvalité på sitt arbete har du kommit rätt! Vi hjälper dig med alla dina behov och det gör vi med ett leende på läpparna.

Här på vår hemsida kan du läsa mer om vad vi har att erbjuda under våra städtjänster. Du kan även läsa vad några av våra nöjda kunder tycker om oss. Är du intresserad av våra priser kan du fylla i en prisförfrågan så skickar vi dig en kostnadsfri offert inom ett dygn.

Våra ordinarie öppettider är måndag – fredag kl 08.00-18.00 och lördag – söndag kl 10.00-16.00.

Tveka inte att kontakta oss! Vi gör verkligen skäl för vårt namn. Vi städar skinande rent och är alltid redo att rycka ut. Eller som vi också gillar att uttrycka det: ”We scrub harder”!

Vi väntar på att du hör av dig…

Med vänlig hälsning,
Städexpressen AB i Göteborg

 

Närmare presentation

Vi som arbetar på Städexpressen AB är ett tjugotal personer med olika bakgrund som alla har en sak gemensamt och det är att vi vill leverera städning av bästa kvalité till våra kunder. Städexpressen AB har sitt säte i Lund men vi arbetar över hela Skåne, Halland, Småland, Blekinge och Göteborg. Verksamheten startade under 2007.

Städexpressen AB innehar givetvis F-skattsedel. Vårt företag är försäkrat vid If för eventuella skador hos kund på upp till tio miljoner kronor. Vi betalar även försäkringar för vår personal ifall de skulle råka skada sig under arbetstid.

Städexpressen vill växa och eftersträvar att bli ett av de största företagen inom städbranschen hela södra Sverige. För att kunna uppnå dessa mål försöker vi i största möjliga utsträckning implementera de policies som styr vår verksamhet.

Vår personal har dokumenterad erfarenhet från olika typer av städning,  är punktlig och utför arbetet inom begärd tid, är drogfri, skötsam och hederlig.

Vi eftersträvar att hålla en så god kvalité som möjlighet på städningen. Kundens önskemål är grundläggande för hur vi arbetar och vi strävar alltid efter att göra kunden nöjd. Vi garanterar att du som kund alltid är helt nöjd med våra tjänster, annars kompenserar vi dig så att du blir nöjd. Vi utreder noggrant eventuella reklamationer, dokumenterar och utvärderar dem så att vi lär oss inför framtiden.

Organisationsnummer: 556827-4673
Bankgiro: 5317-8836
Vi är godkända för F-skatt.